Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση Σέρβου – Πως βρέθηκε στη θάλασσα κατά το ταξίδι του στην ΚΩ

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον 44χρονο Ράντοβαν Γιουρατσίτς ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, καθώς ταξίδευε προς το νησί της Κω. “Να μας πουν τι συνέβη στο πλοίο”, ζητούν να μάθουν οι συγγενείς του.

Η σορός άνδρα που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της βραχονησίδας Βους και Σερίφου, ανήκει όπως όλα δείχνουν στον 44χρονο Σέρβο Ράντοβαν Γιουρατσίτς, η εξαφάνιση του οποίου αποτελούσε μυστήριο, αφού τα ίχνη του χάθηκαν καθώς ταξίδευε προς το νησί της Κω, όπου θα εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” βρέθηκε στο Βελιγράδι για να συναντήσει την αδελφή και τη σύζυγο του αδικοχαμένου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, με τους οικείους τους να ζητούν να μάθουν τι συνέβη στο πλοίο.

“Ο αδελφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ούτε μελαγχολικός ήταν, ούτε ψυχολογικά, ούτε τίποτα. Δεν θα έκανε κακό στον εαυτό του. Για δουλειά πήγαινε. Ήταν στην Ελλάδα για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Επιμένουμε ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία πρέπει να δώσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Θέλουμε να δούμε τι δείχνουν μέσα στο πλοίο και έξω, στο κατάστρωμα. Εκεί είναι η λύση. Έτσι θα μάθουμε τι έγινε στο πλοίο και πώς ο άνθρωπός μας βρέθηκε στη θάλασσα πνιγμένος”, δήλωσε η αδελφή του, Ντιάνα Γιουρατσίτς στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Τα ίδια ανέφερε και η σύζυγος του θύματος Ντραγκάνα Γιουρατσίτς, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

“Αποκλείεται να αυτοκτονούσε ο σύζυγός μου. Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει. Αυτό αποκλείεται. Αποκλείεται!”, είπε χαρακτηριστικά.

Τα ίχνη του Σέρβου οικογενειάρχη χάθηκαν τη Δευτέρα 29 Μαΐου, όταν επιβιβάστηκε στο πλοίο Blue Star 2 από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του. Οι κάμερες δεν τον κατέγραψαν να αποβιβάζεται σε κάποιο λιμάνι. Τελευταία επικοινωνία που είχε με την σύζυγό του, ήταν αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ βρισκόταν εν πλω.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς ειδικών, από τα στοιχεία του καιρού και τα θαλάσσια ρεύματα, εικάζεται ότι ο Ράντοβαν πρέπει να βρέθηκε στη θάλασσα μετά το λιμάνι της Σύρου.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr