Το ζευγάρι με τα 91 εκκεντρικά τατουάζ σπάει όλα τα ρεκόρ και μπαίνει στο Γκίνες(video)

Το ζευγάρι ζει στην Αργεντινή και παντρεύτηκε πριν από 15 χρόνια. Έχει 91 τατουάζ και τροποποιήσεις και ενώ λατρεύουν την εμφάνισή τους, στο παρελθόν έχουν χαρακτηριστεί «χερουβείμ από την κόλαση» από ανθρώπους που δεν είναι τόσο ένθερμοι.

Ο 52χρονος Victor Hugo Peralta έχει ένα 666 χαραγμένο στο τριχωτό της κεφαλής του, μαζί με μεταλλικά κέρατα αξίας 400 λιρών που έχουν εμφυτευτεί στο κρανίο του.

To ρεκόρ Γκίνες
Το 2014, κέρδισαν ένα επίσημο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις «περισσότερες τροποποιήσεις σώματος» στην κατηγορία παντρεμένων ζευγαριών. Και μόλις ανανέωσαν τον τίτλο για ένατη φορά.

«Όταν λάβαμε τον τίτλο, ένιωσα τεράστια συγκίνηση και περηφάνια που βραβεύτηκα για την επιλογή της ζωής μου», ανέφερε ο Victor.

Η Gabriela, που κατάγεται από την Αργεντινή, από την πλευρά της είπε: «Πάντα ήμουν πιστή σε αυτό που μου αρέσει και στην εικόνα που θέλω να έχω, σεβόμενη την εσωτερική μου ύπαρξη, η οποία έχει συνδεθεί στενά με την τέχνη. Μεγαλώνοντας στο σπίτι του παππού μου, ανέπνεα τέχνη 24 ώρες το 24ωρο. Ο παππούς μου ήταν μουσικός και φωτογράφος, με τη γιαγιά μου ζωγράφο. Μεγάλωσα με την τέχνη παντού γύρω μου».


Σε ηλικία 13 ετών, ο Victor θυμάται ότι έκανε το πρώτο του τατουάζ με τη λέξη f*** στα δάχτυλα στο αριστερό του χέρι.Έκτοτε έχει χτυπήσει με μελάνι πάνω από το 95%του σώματός του και λέει ότι ελπίζει να μιμηθεί έναν «δαίμοναp>

«Ο πατέρας μου λάτρευε το σχέδιο και χάρη σε αυτόν, υιοθέτησα αυτό το πάθος για το σχέδιο και αργότερα μεγάλωσα κάνοντας τατουάζ. Τότε, έφτασαν οι τροποποιήσεις και μια μέρα μας βρήκε το Γκίνες και μας βράβευσε για αυτό το πάθος. Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος που βραβεύομαι με τη γυναίκα μου για την ίδια τη ζωή μας», είπε.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content