Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της ΔΕΥΑΘ στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΔΕΥΑ

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της ΔΕΥΑΘ συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ-ΔΕΥΑ με · 4ωρη Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 06/12/2023 από ώρα 11:00 μέχρι τις 15:00.


Η Κυβέρνηση με νόμο, αναιτιολόγητα και εντελώς ξαφνικά παρά τις αντίθετες προεκλογικές της διαβεβαιώσεις, ετοιμάζει την κατάργηση και συγχώνευση των ΔΕΥΑ, αλλάζοντας τελείως τον χαρακτήρα και την στρατηγική της πολιτικής για το νερό στην χώρα μας. Με νόμο πλέον και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ουσιαστικά δημιουργεί τις προϋποθέσεις ιδιωτικοποίησης και ξεπουλήματος των νερών και μάλιστα σε λίγους εκλεκτούς της.

Επειδή τα χειρότερα είναι μπροστά μας και δεν έχουμε εμπιστοσύνη, ελλείψει και αντιπολίτευσης, σε μια αλαζονική Κυβέρνηση η οποία δεν σέβεται τις δεσμεύσεις της, προκηρύσσουμε την ημέρα και ώρα της συνάντησης με τον υπουργό που θα γίνει την Τετάρτη 6-12-2023 στις 1:30 στην Αθήνα τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας για την Τετάρτη 6/12/2023 και από ώρα 11:00 μέχρι της 15:00, με μόνο αίτημα να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο που χαρίζει τα νερά στους ιδιωτικούς ομίλους.


Απορρίπτουμε κάθε αλλαγή στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει την λειτουργία των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν πραγματικά προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες και στη αειφόρο ανάπτυξη της χώρας μας.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΑΝΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΟΒΑΝΗ ΕΛΕΝΑ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content