Το Εργατικό Κέντρο Θήβας για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη για τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και την συμπαράσταση του μαζί με τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ευχόμαστε στους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση.
Καταγγέλλουμε τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες που διαχειρίζονται τον ελληνικό σιδηρόδρομο για την εγκληματική αδιαφορία τους, παρά τις συνεχείς οχλήσεις των Σωματείων και των εργαζομένων ότι υπάρχει κίνδυνος για σοβαρό ατύχημα αν δεν εκσυγχρονιστούν δίκτυο και συρμοί. Αυτοί κώφευαν με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο τραγικό δυστύχημα με την απώλεια δεκάδων νέων ανθρώπων. Σταματήστε τα κροκοδείλια δάκρυα, διορθώστε τα δίκτυα και δώστε χρήματα για την ασφάλεια και την πρόληψη για να μην έχουμε νέα τραγικά δυστυχήματα στο μέλλον.
Καλούμε τους εργαζόμενους αλλά και γενικότερα τους πολίτες της περιοχής μας να προσέρχονται στα κοντινότερα κέντρα αιμοδοσίας (Λιβαδειά – Χαλκίδα) γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Ταυτόχρονα αναδεικνύουμε για άλλη μια φορά το τεράστιο πρόβλημα του Νοσοκομείου της Θήβας που δεν διαθέτει μονάδα αιμοδοσίας και μας αναγκάζει να τρέχουμε σε γειτονικές πόλεις όταν χρειάζεται να δώσουμε ή να πάρουμε αίμα.
Κύριοι της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου Υγείας σταματήστε τις συνεχείς υποσχέσεις και δημιουργήστε άμεσα στο νοσοκομείο μας μονάδα αιμοδοσίας γιατί βρίσκεται στο κέντρο μιας τεράστιας βιομηχανικής περιοχής αλλά και με στρατόπεδο, φυλακές, δομές και εθνική οδό όπου συμβαίνουν καθημερινά αρκετά ατυχήματα και υπάρχει ανάγκη για αίμα.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content