Το εργατικό κέντρο Λιβαδειάς δίπλα στους αγρότες

   ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς ομόφωνα αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των Αγροτών καλώντας τους εργαζόμενους της δύναμής του να ενισχύσουν τον αγώνα τους γιατί μας αφορά άμεσα.

Η αδυναμία τους να μπορούν να καλλιεργήσουν τη γη τους, λόγω τόσο του αυξημένου κόστους της ενέργειας (πετρέλαιο, ρεύμα), όσο και των αγροτικών εφοδίων, καθώς και των καταστροφικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής που καλούνται πλέον να την αντιμετωπίσουν μόνοι τους χωρίς κρατική αρωγή, τους ξεριζώνει από την γη τους και απειλεί την πρόσβαση στην τροφή μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.

Την ευθύνη για τον ξεσηκωμό αυτό φέρνουν στο ακέραιο η παρούσα κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της χώρας και η  Ευρωπαϊκή Ένωση, που αντί να ρίξουν κεφάλαια για να στηρίξουν την αγροτική παραγωγή και το εισόδημα των Αγροτών, αυτοί στέλνουν δισεκατομμύρια και όπλα σε πολεμικές επιχειρήσεις.

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των Αγροτών για την ανατροπή των αντιαγροτικών πολιτικών που υποβαθμίζουν συνολικά τη ζωή τους και κατ’ επέκταση τη ζωή όλων μας.

 

                                          Για       το       Δ.Σ.

                                         

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content