Το Ελαιοτριβείο Λυμπέρη ανοίγει και υποδέχεται τους παραγωγούς

Η νέα ελαιοκομική περίοδος φαίνεται να ξεκινά με μεγάλο ενθουσιασμό στο ελαιοτριβείο Λυμπέρη! Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους αγαπητούς μας παραγωγούς στις 20 Οκτωβρίου, την ημέρα που ανοίγουμε τις πόρτες μας. Στο ελαιοτριβείο μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ταχύτητα και υψηλή ποιότητα για την ελαιοπαραγωγή σας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτήν τη νέα εποχή με τις ευχές μας προς τους παραγωγούς μας: “Καλή αρχή και καλά λάδια,” όπως έλεγαν οι παλιοί. Η φράση αυτή φέρει μαζί της την ελπίδα για μια επιτυχημένη παραγωγική περίοδο.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους αγαπητούς παραγωγούς μας ότι για τη διευκόλυνσή τους, μπορούν να αδειάσουν τις ελιές τους σε μεγάλα μπινς στο χώρο του ελαιοτριβείου μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνεχίσουν το μάζεμα των ελιών τους όλη την ημέρα, χωρίς τον κόπο της αποθήκευσης στο σπίτι. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία επιτρέπει στις ελιές να αερίζονται, δίνοντας ως αποτέλεσμα έναν πιο ποιοτικό λάδι.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε στην εξαγωγή του υπέροχου λαδιού σας.

Τηλ για ραντεβού 2268770701


Limperis Estate IKE
www.askraoliveoil.com
+306948944866
Agias Foteinis 120, Nea Ionia , Athens 14231

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr