Το ΕΕΣ Λιβαδειάς στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Λιβαδειάς κατόπιν αιτήματος του Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών σε τέσσερις 4 σταθμούς του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023  με αφετηρία τον ιστορικό Μαραθώνα. Σε ένα εκ φύσεως απαιτητικό αγώνα χιλιάδες αθλητές βρέθηκαν στην εκκίνηση ακολουθώντας την διαδρομή των 42 χιλιομέτρων για να τερματίσουν μετά από μια συναρπαστική και απαιτητική διαδρομή  στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς  επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν. 

Οι εθελοντές με τη διάθεση για προσφορά που τους διακατέχει, την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, τον «επαγγελματισμό» τους, την υπομονή και αντοχή που επέδειξαν με αντίπαλο τις ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα, κατάφεραν να επέμβουν αποτελεσματικά όπου χρειάστηκε και έτσι στέφτηκε  με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή τους.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λ. ΜΠΙΝΙΟΥ     ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content