Την επίσκεψη ανταπέδωσε το ΚΔΗΦ Άγιοι Ανάργυροι στον Δήμαρχο Θηβαίων

Προπαραμονές της νέας χρονιάς, και το γραφείο Δημάρχου Θηβαίων πλημμύρισε για ακόμα μια φορά με πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Το Κέντρο Διημέρευσης και Φροντίδας ατόμων με αναπηρία «Άγιοι Ανάργυροι» επισκέφτηκαν το Δημαρχείο όπου τους επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου και οι συνεργάτες του.

Αφού τραγούδησαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, κεράστηκαν με γλυκά και αναψυκτικά και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για μια χρονιά με υγεία, χαρά και αισιοδοξία.

Στο τέλος ο Δήμαρχος τους προσέφερε μια τσάντα γεμάτη δώρα για κάθε ωφελούμενο με είδη δημιουργικής απασχόλησης, μια ιδέα που υλοποιήθηκε από   την Υπηρεσία της Κοινωνικής Προστασίας και τους συνεργάτες του Δημάρχου.

Οι ίδιοι από την πλευρά τους δώρισαν στον Δήμαρχο ένα κρασί αγορασμένο τη Ρώμη, όπως μας ενημέρωσαν οι μαθητές.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*, ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!

Αξίζει, στο σημείο αυτό να αναφέρουμε τους συνοδούς των μαθητών με Διευθύντρια του ΚΔΗΦ και Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ «Άγιοι Ανάργυροι» , κ. Αθηνά Ράϊκου, την κ. Κατερίνα Γιάννου, Πρακτική Εργοθεραπεύτρια, την κ. Μαρία Τσαχτσίρη, Κοινωνική Λειτουργό, τον κ. Γιώργο Τσάμη, Γυμναστή, την κ. Ειρήνη Σδόνα, Ειδική Παιδαγωγό, την κ. Σταυρούλα Γεροχρήστου, Νοσηλεύτρια και τέλος την κ. Σωτηρία Δημητρίου, Ψυχολόγο τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τον λειτουργηματικό τους ρόλο, για τον ζήλο και την αγάπη που επιδεικνύουν στο έργο τους.

Ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία , αγάπη και να μας πάει ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο φωτεινό και αλληλέγγυο μέλλον.

Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2024!!!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content