Τι συζητήθηκε στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΣΤΕ

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε) στο οποίο ομόφωνα εγκρίθηκαν:

  1.   Ο Απολογισμός και ο Ισολογισμός για το έτος 2022
  2.   Ο Προϋπολογισμός για το έτος 2023, σύμφωνα με την εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι, για το έτος 2022 μέσω του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε πραγματοποιήθηκαν 351 δράσεις (Αθλητικές, Πολιτιστικές, Κοινωνικές και Επιστημονικές). Σε μια περίοδο έντονα πιεσμένη δημοσιονομικά διαχειριστήκαμε με αίσθημα ευθύνης και φειδώ το κάθε ευρώ του φορολογούμενου συμπολίτη μας.

Οι αποφάσεις μας εκδόθηκαν με τις αρχές της αντικειμενικότητας και της δημοκρατικότητας. Δεν υπάρχει σύλλογος ή φορέας που να υπέβαλε αίτημα, το οποίο να πληρούσε τα προβλεπόμενα και να μην χρηματοδοτήθηκε. Τολμώ να πω ότι πολλές από τις δράσεις δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και τους συλλόγους για τη συνεργασία και την αλληλεπίδρασή μας. Επίσης όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, ακόμα και εκείνες που, μέσα από τον έλεγχοι και την κριτική τους βοηθούν να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content