Τι καιρό θα έχουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρoλόγων ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αναμένεται άστατος.

Αν και η Άνοιξη θα… έρθει μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο, από εκεί και έπειτα και μέχρι τέλη Φλεβάρη, το σκηνικό αλλάζει και πιθανότατα το τριήμερο θα έχουμε κρύο, βροχές, αλλά και χιόνια στα βουνά.

«Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες με κρύο και ομίχλες όμως τη νύχτα και το πρωί, ενώ από τα μέσα της άλλης εβδομάδας δειλά δειλά ο καιρός θα αρχίσει να αλλάζει που σημαίνει ότι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα κυλήσει πιθανότατα με γενικά άστατο καιρό, πτώση της θερμοκρασίας, βροχές αλλά και χιόνια» όπως είπε ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας έκανε μία πρώτη πρόγνωση και ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κ. Σάκης Αρναούτογλου. Όπως είπε, υπάρχει μία διχογνωμία για το τριήμερο.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως αλλαγή του καιρού θα έχουμε από 22 και 23 του μηνός στη χώρα, αλλά στις 24-25 Φεβρουαρίου θα έχουμε εκ νέου καλό καιρό και μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου υπάρχουν ενδείξεις για νέα άνοδο της θερμοκρασία, ενώ άλλα μοντέλα δείχνουν ότι θα μας επισκεφτούν ψυχρές αέριες μάζες από την Μαύρη Θάλασσα στην περιοχή μας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content