Θοδωρής Αβράμπος Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Στάικο για την Θήβα

Το ξεκίνημα μιας νέας πολιτικής προσπάθειας αποκαλύπτει μια συναισθηματική σύνδεση με τον τόπο των παιδικών και εφηβικών χρόνων, τη Θήβα. Ο Θεόδωρος Αβραμπος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δεν απέκρυψε την αρχική του διστακτικότητα και τον εσωτερικό του διάλογο σχετικά με το εάν θα ασχοληθεί με τη δημόσια υπηρεσία και τα κοινά.

Η αμφιβολία αυτή, ωστόσο, διαλύθηκε με την πρόταση του Αλέκου Στάικου, που κινήθηκε από τη βαθιά πεποίθηση ότι η Θήβα χρειάζεται αλλαγή, προοδευτικότητα και φρέσκες ιδέες. Με τον θάρρος να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση, ο Θεόδωρος Αβράμπος αποδέχθηκε τον ρόλο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, με το πεποίθηση ότι η Θήβα δικαιούται να προωθήσει τις φιλοδοξίες της και να αναδείξει την πραγματική της αξία.

Λίγα λόγια από τον ίδιο τον Θοδωρή

Από τα παιδικά μου χρόνια άκουγα ότι «δεν μου αρέσει η Θήβα και τι να κάνω εδώ;» Με έχω πιάσει και εμένα να πέφτω σε αυτή την παγίδα απαξίωσης στον τόπο που πέρασα τα πιο όμορφα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια…

Έπειτα από σκέψεις και αμφιβολίες αν πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με τα κοινά και αν θα αλλάξει κάτι στην τελική, δέχτηκα την πρόταση του Αλέκου Στάικου να είμαι και εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές, θεωρώ ότι η Θήβα πρέπει να αλλάξει να προχωρήσει μπροστά και να διεκδικήσει την θέση που αξίζει. 

Αν με ρώταγε κάποιος τι θα άλλαζα σε αυτή την πόλη «θα ήταν απλά η νοοτροπία μας απέναντι της!»

Με εκτίμηση 

ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θήβα όπου και αποφοίτησα από το 3ο ΓΕΛ Θήβας, σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε στο ΤΕΙ Πατρών και Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων στο ΙΕΚ Δέλτα, την στρατιωτική μου θητεία εκπλήρωσα σαν έφεδρος ΥπΔεκανεας-Καταδρομέας στις Ειδικές Δυνάμεις. 

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content