Θλίψη για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου: Συγκινεί η τελευταία της ανάρτηση

Θλίψη για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου: Συγκινεί η τελευταία της ανάρτηση

Μια είδηση που έγινε γνωστή αργα χθες το βράδυ μέσα από την ανάρτηση του αδελφού της Τάκη.

Ωστόσο ένα δικό της post και συγκεκριμένα το τελευταίο που έχει ανεβάσει εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

Ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2023, όταν «ανέβασε» έναν πίνακα που είχε ζωγραφίσει και απεικόνιζε το δέντρο της ζωής:

«Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του. Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον καινούργιο χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το ακατόρθωτο κατορθωτό!!!! Το δέντρο μας να ανθίζει και ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει! Μια είδηση που έγινε γνωστή αργα χθες το βράδυ μέσα από την ανάρτηση του αδελφού της Τάκη. Ωστόσο ένα δικό της post και συγκεκριμένα το τελευταίο που έχει ανεβάσει εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί μεγάλη συγκίνηση. Ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2023, όταν «ανέβασε» έναν πίνακα που είχε ζωγραφίσει και απεικόνιζε το δέντρο της ζωής: «Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές , κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του. Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον καινούργιο χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το ακατόρθωτο κατορθωτό!!!! Το δέντρο μας να ανθίζει και ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει!

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content