Θήβα: Σύλληψη ενός ατόμου – αναζητούνται ακόμα 10 άτομα

Συνελήφθη άμεσα άτομο, για διάπραξη κλοπών, απόπειρας και τετελεσμένης στην περιοχή της Θήβας 

Αναζητούνται -10-ακόμη άτομα, -9- εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία 

Συνελήφθη άμεσα ένα άτομο, χθες (12-02-2024) το απόγευμα στην περιοχή της Θήβας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Θηβών, για διάπραξη κλοπών, απόπειρας και τετελεσμένης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, μεταμεσονύκτιες ώρες της (12-02-2024) το άτομο μετέβη με έτερους δράστες σε αποθήκη αγροτικών προϊόντων της περιοχής και αφού αφαίρεσαν (3) μπαταρίες μηχανημάτων έργων, ποσότητα καλωδίων και μπρούντζινων σωληνώσεων, αποχώρησαν. Λίγο αργότερα επέστρεψαν και επιχείρησαν εκ νέου να αφαιρέσουν μπρούντζινες σωληνώσεις, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις το άτομο εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ συνεχιζόμενης της προανάκρισης, όπως προέκυψε -9- άτομα που ενέχονται κατά περίπτωση στις παραπάνω άδικες πράξεις, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. Επιπλέον αναζητείται ένα ακόμη άτομο, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Το όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητά τους, ανέρχεται στις (15.000) ευρώ περίπου.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα, καθώς και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, ενώ το άτομο που συνελήφθη θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content