Θήβα: Οι εμπνευστές και δημιουργοί του Ι LOVE THIVA στο e-sterea

Το e-sterea με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σοβατζή, συνάντησαν τους ιδιοκτήτες του νέο καφέ της πόλης Kaffeine και τον δημιουργό της υπέροχης ταμπέλας I love thiva, σήμα κατατεθέν πλέον της Θήβας μας.

Φωτογραφίσαμε τον υπέροχο χώρο τους ο οποίος έγινε ακόμα ομορφότερος με την νέα πινακίδα

Ο Νίκος Καλογεράκης, ο Ντάμκας Παναγιώτης μαζί με τον Γιάννη Παπάζογλου μας λένε τα εξής:

ΔΗΜ. ΣΟΒΑΤΖΗΣ: Κάνει έντονη εντύπωση η φωτεινή πινακίδα σας I LOVE THIVA η οποία τοποθετήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έξω από το kaffeine.  Πως εμπνευστήκατε αυτή την ωραία ιδέα;

ΝΙΚ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ: Αποφασίσαμε κάποια στιγμή να κάνουμε ένα ταξίδι ώστε να πάρουμε ιδέες για το πως προβάλονται οι διάφορες πόλεις τις Ελλάδας. Βλέοντας λοιπόν διάφορα καταλήξαμε ότι αυτή η φωτεινή επιγραφή η οποία τραβάει την προσοχή στους περαστικούς είναι μία πολύ καλή ιδέα για την πόλη μας αφού και  το μαγαζί βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της Θήβας.

ΔΗΜ. ΣΟΒΑΤΖΗΣ: Ο δημιουργός της ταμπέλας:

ΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Εμείς μαζί μα τον Γιάννη τον Παπάζογλου σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε αυτή την ταμπέλα.

ΔΗΜ. ΣΟΒΑΤΖΗΣ: Η ταμπέλα θα βρίσκεται εδώ όλο το χρόνο;

ΝΙΚ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ: Η φωτεινή αυτή ταμπέλα θα βρίσκεται εδώ μέχρι να “σβήσουν τα φώτα” από αυτό το μαγαζί.

ΔΗΜ. ΣΟΒΑΤΖΗΣ προς ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Αυτό λοιπόν είναι το δημιούργημά σας; Πείτε μας δύο λόγια για τη φωτεινή αυτή επιγραφή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Ενώσαμε τις δυνάμεις μας ώστε να κάνουμε κάτι πρωτοποριακό για την πόλη μας, με σκοπό να αναβαθμίσουμε γενικά την εικόνα της πόλης μας προς όλο τον κόσμο.

ΔΗΜ. ΣΟΒΑΤΖΗΣ: Απ’ότι ακούμε έχει κάνει πολύ αίσθηση σε όλους από εχθές που τοποθετήθηκε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Ναι η αλήθεια είναι αυτή και πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης μας ώστε να την αναβαθμίσουμε και να σταματήσουμε να ακούμε κακώς κείμενα για τη Θήβα στο μέλλον, γιατί η Θήβα είναι μία αξιοπρεπέστατη αρχαία πόλη με ιστορία και της αξίζουν τα καλύτερα και όλοι οι επιχειρηματίες μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.

ΔΗΜ. ΣΟΒΑΤΖΗΣ: Ωραία συγχαρητήρια και στους τρεις σας και καλή συνέχεια στο έργο σας. Ευχαριστούμε πολύ

Δύο λόγια για τον Νικόλαο Καλογεράκη και τον Ντάμκα Παναγιώτη οι οποίοι ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια στο χώρο της εστίασης με το πρώτο καφέ στη Λοξής Φάλαγγος όπου έδωσαν ζωή σε μία περιοχή η οποία ήταν μία περιοχή με συνεργεία κυρίως. Μετά το πρώτο μαγαζί σχεδίασαν και υλοποίησαν αυτό τον πολυχώρο στην είσοδο της πόλης, πολύ κοντά στο μουσείο με άφθονο χώρο πάρκινγκ και ιδανικό για να πιείς τον καφέ σου, να φας και να διασκεδάσεις πίνοντας το ποτό με την παρέα σου.

Και από ότι καταλάβαμε … έρχονται και άλλα.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content