Θήβα: Λήξη συναγερμού για 59χρονο που αγνοούνταν επί δύο μέρες

Λήξη συναγερμού σήμανε για έναν 59χρονο στη Θήβα, για τον οποίο εκδόθηκε σήμερα «missing alert» για την εξαφάνισή του από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Θήβας

Θυμίζεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) και η οικογένειά του τον αναζητούσε επί δύο. Οι Αρχές ενημερώθηκαν σήμερα για την εξαφάνισή του και προχώρησαν στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Η υπόθεση εξαφάνισης είχε αίσιο τέλος καθώς ευαισθητοποιημένος πολίτης εντόπισε τον 59χρονο άνδρα, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σε αγροτική περιοχή στη Θήβα και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Το Χαμόγελο του Παιδιού διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται κοντά στον Γεώργιο Ντζούφρα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστούν.

Η ανακοίνωση για τον εντοπισμό του

Όπως αναφέρει νεότερη ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για την εξαφάνιση του Γεώργιου Ντζούφρα, η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού «Θανάσης Μακρής» κινητοποιήθηκε με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αθήνας και την Ομάδα Διάσωσης Δέλτα, καθώς και με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Θήβας. Καθώς οι Ομάδες κατευθύνονταν στο σημείο, ενημερωθήκαμε για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του Γεωργίου Ντζούφρα. Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στον Γεώργιο Ντζούφρα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content