Γνωρίστε την Ιωάννα Αποστόλου Ντάμκα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό “Δήμος Πολιτών”

Σας παρουσιάζουμε την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Ιωάννα Αποστόλου Ντάμκα, ένα άτομο που αναλαμβάνει το σημαντικό καθήκον να συμβάλει στην καλύτερη ανάπτυξη της Θήβας, της πόλης που αγαπά και πιστεύει.

Μέσα από το παρακάτω κείμενο, μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα την Ιωάννα και να κατανοήσουμε την αφοσίωσή της στην πόλη της Θήβας.

Λίγα λόγια από την Ιωάννα

“Με χαρά σας ανακοινώνω την αποδοχή της πρόσκλησης του τρέχοντος Δημάρχου, κυρίου Γιώργου Αναστασίου, να συμμετάσχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό “Δήμος Πολιτών” στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Έχοντας ζήσει και εργαστεί στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στον κλάδο του εμπορίου σε σύγχρονες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία και η Ελβετία, για περίπου 10 χρόνια, μαζί με τον σύζυγό μου, αποκτήσαμε τα παιδιά μας σε αυτό το περιβάλλον. Αυτή η εμπειρία μας επέτρεψε να ζήσουμε τη ζωή, να ταξιδέψουμε και να διατηρήσουμε στενές σχέσεις με το εξωτερικό, εξερευνώντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς. Αυτό μας επέτρεψε επίσης να διευρύνουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας.

Σήμερα, εργάζομαι στον κλάδο του εμπορίου στην οικογενειακή επιχείρηση του συζύγου μου, η οποία εδρεύει εδώ, στη Θήβα.

Η πόλη μας είναι πλούσια γεωγραφικά, ιστορικά, πολιτιστικά και κοινωνικά. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και ανάπτυξης σε πολλούς τομείς που αφορούν στο καλύτερο μέλλον όλων των πολιτών της Θήβας, και ιδίως των παιδιών μας.

Η ψήφος σας θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη τιμή και υποχρέωση για μένα, καθώς δεσμεύομαι να συμβάλω στην πόλη μας για κάθε προσπάθεια βελτίωσης της Θήβας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr