Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, στις 9:30 μ.μ., στο θεατράκι του προαυλίου του παλιού Δημοτικού Σχολείου στην Ελλοπία, τα παιδιά της κοινότητάς μας, κάτω των 12 ετών, θα ανέβουν στη σκηνή και θα παρουσιάσουν με περηφάνια τη θεατρική παράσταση που ετοίμασαν με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, Χαράς Στάθη .
Η παράσταση αποτελεί το αποτέλεσμα πολύμηνης προσπάθειας και δημιουργικής εργασίας και μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα για τη σημασία της παιδικής έκφρασης, της διαμόρφωσης της προσωπικότητας, και της δύναμης της φωνής των παιδιών στον κοινωνικό ιστό.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους ίδιους τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στήριξαν το εγχείρημα με αγάπη, φροντίδα και έμπνευση.
Η παρουσία όλων μας στη βραδιά αυτή θα είναι τιμή για τα παιδιά και τους δημιουργούς, αλλά και μια ευκαιρία να διδαχθούμε μέσα από την αθωότητα, το ταλέντο και την ειλικρίνεια της νέας γενιάς.
Σας περιμένουμε όλους!