“Θα σε περιμένω σε όλες τις στάσεις”: Το τραγούδι ενός μαθητή από την Κρήτη για τα Τέμπη

Μαθητές έγραψαν ποιήματα ενώ με μια κιθάρα, ένα αρμόνιο μια παρέα μαθητών τραγούδησαν το κομμάτι “Στείλε όταν φτάσεις”. Δημιουργός του είναι Δημήτρης Δαδής, από την Α’ τάξη του σχολείου.

Ο ίδιος αναφέρει στο Cretalive πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης προτάθηκε στο κάθε παιδί να καταθέσει ό,τι θέλει για το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο ίδιος θέλησε να γράψει τους στίχους, τη μουσική του τραγουδιού και να το ερμηνεύσει με την κιθάρα του και την παρέα του.

Ο Δημήτρης παίζει κιθάρα εδώ και επτά χρόνια και η μουσική είναι κάτι που αγαπάει πολύ. Ήταν η πρώτη φορά που ερμήνευσε ένα κομμάτι και μάλιστα δικό του μπροστά σε κοινό. Έχει γράψει και άλλα τραγούδια αλλά μέχρι πρότινος δεν του είχε δοθεί ευκαιρία και είχε διστάσει να τα ερμηνεύσει σε κοινό.

Δεν ξέρει ακόμα αν θα ήθελε να συνεχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Θέλει να σπουδάσει Νομική.

Για το τραγικό δυστύχημα, λέει πως η πρώτη του αντίδραση μόλις το έμαθε ήταν να τρέξει να αγκαλιάσει τη μητέρα του. «Θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα και δεν είναι. Πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή», αναφέρει.

Οι μαθητές θέλουν να στείλουν, όπως λέει, το δικό τους μήνυμα ότι τέτοια περιστατικά είναι αδιανόητο να συμβαίνουν στη χώρα μας και πρέπει όλοι να κινητοποιηθούν, Πολιτεία και φορείς, να μην επαναληφθεί.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content