Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τρισάγιο και αποκαλυπτήρια του τάφου

Το «παρών» θα δώσει η οικογένεια και μόνο, καθώς αποτελεί επιθυμία τους.

Στα πρώην, βασιλικά κτήματα στο Τατόι, θα τελεστεί σήμερα Κυριακή το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, όπου και θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του τάφου του εκλιπόντος.

Ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί το τι θα γράφει  η μαρμάρινη πλάκα πάνω στον τάφο του, εκτός από τη ημερομηνία γέννησης και θανάτου του τέως βασιλιά.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες

Οι εργασίες στα πρώην ανάκτορα και συγκεκριμένα περιμετρικά του μνήματος έχουν ολοκληρωθεί και ο περιβάλλοντας χώρος έχει καλλωπισθεί με κυπαρίσσια και αρωματικά φυτά.

Τις τελευταίες ημέρες συνεργεία τοποθέτησαν τα μάρμαρα, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο μεγάλος σταυρός που έχει τοποθετηθεί στο μνήμα. 

Το «παρών» θα δώσει η οικογένεια και μόνο, καθώς αποτελεί επιθυμία τους.

Η Άννα Μαρία, ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον πρίγκιπα Νικόλαο, η Νίνα Φλορ μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, η Αλεξία και η Θεοδώρα. 

Το χθεσινό μνημόσυνο στην Μητρόπολη

Υπό αυστηρά μέτρα, παρουσία αστυνομικής δύναμης και με την τήρηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, πραγματοποιήθηκε χθες το μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, παρουσία της οικογενείας του και περίπου 250 προσκεκλημένων.

Παρόντες ήταν και αρκετοί Έλληνες, οι οποίοι υπήρξαν στενοί φίλοι, πρώην συμμαθητές του τέως βασιλιά, επιχειρηματίες και πολιτικοί.

Μετά την ολοκλήρωση του μνημοσύνου, η οικογένεια του τέως βασιλιά στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης και χαιρέτησε τον κόσμο.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content