Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Τελικός Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Βοιωτίας

Το Σάββατο 6 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας και ώρα 5.30μμ θα διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου Βοιωτίας ανάμεσα στον ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και ΑΟ ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Βοιωτίας σας προσκαλεί στο γήπεδο .

Τιμή μας η παρουσίασή σας

“Δύο ομάδες του Δ Θηβαίων θα παραστούν και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του κυπέλλου Βοιωτίας το Σάββατο στο Δημοτικό γήπεδο της Θήβας στις 5:30.

Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται με τη συμμετοχή της ομάδας μας στον μεγάλο τελικό της Βοιωτίας για πρώτη φορά από την ίδρυση της.

Απέναντί μας η ομάδα του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ με την οποία μας συνδέουν μακρόχρονες αναμνήσεις και που αποτελούμε η μια τον πρωταθλητή Βοιωτίας και η άλλη την μόλις δεύτερη στον όμιλο της Γ Εθνικής που αγωνίστηκε και διεκδίκησε επάξια την άνοδο της στην slg2.

Από τα πιο μικρά χωριά της Βοιωτίας, επιθυμούν να παρουσιάσουν και τα δύο κάτι μεγάλο. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι τα παιχνίδια αυτά είναι γιορτή και ας κερδίσει ο πιο καλός και τυχερός.

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και την Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Βοιωτίας για την αμεσότητα της επικοινωνίας αλλά και τον Δήμο Θηβαίων και τον Δημοτικό Οργανισμό Θηβών, ώστε να παρουσιάσουμε κάτι το ωραίο και ποιοτικό ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και σαν διοργάνωση.

Σας περιμένουμε όλους!”

Α.Ο Ελλοπιακός

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content