Τελευταίος αγώνας Εθνικού Λιβαδειάς σήμερα μετά την ανακοίνωση-βόμβα- αποχώρησης

Αγαπητοί συμπολίτες μας και φίλοι του μπάσκετ,
Με δυσκολία και λύπη αναγκαζόμαστε να γράψουμε την παρούσα ανακοίνωση με σκοπό να σας καλέσουμε αύριο Σάββατο 13/01/2024 στις 17:00 να απολαύσετε την ομάδα μας στον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ αγώνα που θα δώσει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς.
Ο νέος Δήμαρχος και η νυν δημοτική αρχή φάνηκε, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, πως θα είναι άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων ανεπαρκών δημοτικών αρχών, οι οποίες επί σειρά ετών εξυπηρετούσαν μόνο συμφέροντα και αδιαφορούσαν να προάγουν τον αθλητισμό.
Έχουμε αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια τα προβλήματα του Κλειστού Γυμναστηρίου, έχουμε λύσει μόνοι μας πολλά από αυτά με δικούς μας πόρους, ξαναγεμίσαμε το γήπεδο με κόσμο, με εσάς φίλες και φίλοι, που αγαπάτε αγνά τον αθλητισμό. Προσελκύουμε κόσμο στους αγώνες που θέλει να απολαύσει μπάσκετ και είναι από γύρω περιοχές, γεγονός το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη και διαφήμιση της πόλης μας.
Έχουμε ακούσει χιλιάδες υποσχέσεις οι οποίες μείνανε μόνο στα λόγια και φαίνεται, κυρίες και κύριοι, πως έτσι θα παραμείνουν…στα λόγια… γιατί η νέα δημοτική αρχή έδειξε από τώρα πως θα συνεχίσει την ίδια φιλοσοφία με την απερχόμενη που μόνο πίσω πάει τον αθλητισμό του τόπου μας.
Σεβόμαστε όλους τους Συλλόγους και την προσπάθειά τους αλλά δεν είναι δυνατόν η νέα δημοτική αρχή και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος να δίνει προτεραιότητα σε σωματεία που δεν έχουν τόσο αυξημένες απαιτήσεις όσο ο Εθνικός που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι από τούδε και στο εξής, προβαίνουμε στην αλλαγή της κύριας και επίσημης έδρας της ομάδας μας, η οποία θα σας ανακοινωθεί σύντομα. Aναγκαστήκαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση και υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι αποκλειστικά και μόνο η δημοτική αρχή και συγκεκριμένα ο κ. Δημήτρης Καραμάνης.
Οι άνθρωποι της ομάδας μας πάλεψαν σκληρά για να ανέβει κατηγορία και να φθάσει στην Β΄ Εθνική με κύριο σκοπό την ανάδειξη του τοπικού μπάσκετ και όραμα να εδραιωθεί η πόλη της Λιβαδειάς ξανά στις εθνικές κατηγορίες. Γι’ αυτό το όραμα θα συνεχίσουμε να παλεύουμε αλλά αναγκαζόμαστε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με πόνο ψυχής, να προβούμε σε μία τέτοια κίνηση που θα ζημιώσει την πόλη μας και την ομάδα μας.
Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας για αυτή την απόφαση και σας καλούμε παράλληλα να μην εφησυχάζετε αλλά να παλεύετε διαρκώς για να αλλάξει κάποτε η νοοτροπία αυτής της πόλης και να την δούμε όπως της αξίζει.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content