Τέμπη: “Το έβαλα χαμογελαστό στο τρένο και πήρα τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα”

Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας: Το έβαλα χαμογελαστό στο τρένο και πήρα τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα

Απαντήσεις αναζητά ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή, που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών

Η κόρη του επέστρεφε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με τη μοιραία αμαξοστοιχία για να συνεχίσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ, αλλά δεν έφτασε ποτέ, καθώς η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

Ο Ηλίας Παπαγγελής, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την αδικοχαμένη κόρη του Αναστασία, περιγράφοντας αρχικά την τελευταία συνομιλία μαζί της όταν ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη.

Ο τραγικός πατέρας της Αναστασίας που χάθηκε στα Τέμπη

«11 παρά 20 μίλησα τελευταία φορά με την κόρη μου και η μητέρα της 11:08, δηλαδή λίγα λεπτά πριν την τραγωδία. Την πήραμε μετά από 10 λεπτά αλλά δεν απαντούσε. Σηκωθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και 12 και 10 ξεκινήσαμε να πάμε στη Λάρισα», είπε ο τραγικός πατέρας.

«Στην Ελλάδα ζούμε! Είτε πληρώσει κάποιος αποζημιώσεις είτε δεν πληρώσει, το παιδί μας δεν γυρνάει πίσω! Θέλω να πάρω μια απάντηση. Εγώ το έβαλα στο τρένο χαμογελαστό και με όνειρα ζωής και μου το έφεραν πίσω σε ένα άσπρο φέρετρο και με τα παπουτσάκια του σε μία νάιλον τσάντα. Ποιος θα μου απαντήσει τι έφταιξε το κοριτσάκι μου και πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα και πώς εγώ, η γυναίκα και τα τρία παιδιά μας θα σταθούμε στα πόδια μας;», είπε ο Ηλίας Παπαγγελής.

Από τη πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε πως «πέραν του σταθμάρχη που κρατείται προσωρινά, υπάρχουν και άλλες ευθύνες. Όλοι περιμένουμε να πάρουμε απαντήσεις».

dnews

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content