Τέμπη: Σταματούν όλα τα σημερινά δρομολόγια της Hellenic Train

Σταματούν όλα τα σημερινά δρομολόγια της Hellenic Train

Η Hellenic Train ανακοίνωσε πως σταματά όλα τα δρομολόγια τρένων που είναι προγραμματισμένα για σήμερα Τετάρτη, λόγω του δυστυχήματος στην Λάρισα.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, δε θα γίνουν τα δρομολόγια τρένων που είναι προγραμματισμένα από τις 12:00 το μεσημέρι και μετά.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή της εξέφραζε τη θλίψη της για το δυστύχημα.

«H Hellenic Train εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη στο ύψος του Ευαγγελισμού.

ο προσωπικό της Hellenic Train, που εργάζεται από την πρώτη στιγμή επί τόπου σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη στις οικογένειες των θυμάτων, των τραυματιών και όλων των επιβατών.

Η Hellenic Train θέτει στη διάθεση των νοσοκομείων, στα οποία έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες του ατυχήματος, την τράπεζα αίματος που έχει δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους της εταιρείας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών.

Η εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης, ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό της μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η φροντίδα και η απρόσκοπτη ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content