Τέμπη: Η ιστορία της Τάβι, της σκυλίτσας που έψαχνε τον Βάιο και την Δάφνη στα συντρίμμια του τρένου-video

Τέμπη: Η ιστορία της Τάβι, της σκυλίτσας που έψαχνε τον Βάιο και την Δάφνη στα συντρίμμια του τρένου

Ο Βάιος Βλάχος, ένας εκ των θυμάτων της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη κηδεύτηκε χθες στην Καρδίτσα σε κλίμα απέραντης θλίψης και πόνου.

Στο τρένο, το Intercity 62 που λίγο έξω από τη Λάρισα συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία ο Βάιος Βλάχος δεν επέβαινε μόνος αλλά με την σύντροφό του Δάφνη και την σκυλίτσα τους Τάβι.

Η σύντροφός του είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ από την ημέρα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του Βάιου, από όσα κατάφεραν να μάθουν τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης ο Βάιος βρισκόταν στο κυλικείο. Μέσα στο τρένο είχε συναντήσει έναν φίλο του από την Καρδίτσα και πήγαν στο κυλικείο να πιουν μια μπύρα. Σκοτώθηκαν ακαριαία και οι δύο. Η οικογένεια του Βάιου Βλάχου όπως εξήγησε ο αδελφός του Βαγγέλης λυγίζοντας στις κάμερες αποφάσισε λοιπόν να κάνει την πολιτική κηδεία στην Καρδίτσα, τόπο καταγωγής τους, και την ταφή δίπλα του φίλο με τον οποίο έπιναν μπύρες στο κυλικείο.
Τέμπη: Δίνει μάχη στη ΜΕΘ η σύντροφος του Βάιου Βλάχου, αισιόδοξοι οι γιατροί

Η σύντροφος του Βάιου Δάφνη καθόταν μαζί με την σκυλίτσα της την Τάβι τη στιγμή της σύγκρουσης. Εκείνη εκτοξεύτηκε από το τρένο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό της. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, έχει κάνει 3 με 4 χειρουργεία όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ωστόσο είναι σταθερή και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι θεωρώντας ότι μπορεί να ξεπεράσει όσα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει.

Οσο για την σκυλίτσα κανείς δεν ξέρει το πώς βγήκε από το τρένο. Εντοπίστηκε, σύμφωνα με το T-live να τριγυρνά στα γύρω χωράφια κλαίγοντας ψάχνοντας προφανώς τους δύο ανθρώπους με τους οποίους ζούσε μαζί τους, τον Βάιο και την Δάφνη.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content