Τέμπη – ΑΠΘ: Θα δώσει τα πτυχία των 12 νεκρών φοιτητών στις οικογένειές τους

Μέσα στις επόμενες ημέρες τα πτυχία των φοιτητών θα τυπωθούν σε πάπυρο και θα μοιραστούν στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων.

Σε πένθος έχει βυθιστεί το ΑΠΘ, καθώς 12 φοιτητές του έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

Μετά από πρόταση του πρύτανη κ. Νίκου Παπαϊωάννου, πραγματοποιήθηκε σύγκληση του πρυτανικού συμβουλίου και αποφασίστηκε τα πτυχία των 12 φοιτητών που χάθηκαν άδικα στο δυστύχημα, να δοθούν στους οικείους τους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες τα πτυχία των φοιτητών θα τυπωθούν σε πάπυρο και θα μοιραστούν στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων.

Ακόμη, το ΑΠΘ σχεδιάζει να προχωρήσει στη ανέγερση μνημείου για τα θύματα της τραγωδίας σε κεντρικό σημείο της Πανεπιστημιούπολης.

«Στο ΑΠΘ βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του»

Υπενθυμίζεται ότι, λίγες μέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, το ΑΠΘ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του», υπογραμμίζοντας πως «είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας. Καλό παράδεισο στα παιδιά μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στο ΑΠΘ βιώνουμε τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του. Θρηνούμε για τους 9 φοιτητές μας που έχασαν τη ζωή τους.

Είμαστε δίπλα στους 26 τραυματίες φοιτητές μας.

Είμαστε όλοι μας συντετριμμένοι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη μας και όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Καλό παράδεισο στα παιδιά μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους. Καλή ανάρρωση στους τραυματίες.

Οι Πρυτανικές Αρχές»

tovima

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content