Τέμπη: Αποκάλυψη MEGA – Ο σταθμάρχης έβαλε σε λάθος γραμμή τρένο και τις προηγούμενες μέρες

Ο σταθμάρχης Λάρισας φαίνεται ότι είχε κάνει ξανά λάθος τις προηγούμενες ημέρες από την τραγωδία στα Τέμπη.

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες Κυριακή ο σταθμάρχης Λάρισας μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο κατηγορούμενος σταθμάρχης είχε στείλει κι άλλο τρένο σε λάθος γραμμή τις προηγούμενες ημέρες, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, καθώς μηχανοδηγός αμαξοστοιχίας από τα Παλαιοφάρσαλα προς τη Λάρισα, υποστήριξε ότι αρκετές φορές είχαν μπει σε λάθος γραμμή και, μάλιστα, έλεγαν μεταξύ τους χαριτολογώντας «τι να κάνουμε μωρέ, να προσέξουμε, γιατί είναι ο 59χρονος σταθμάρχης».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του σταθμάρχη

«Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος. Ήταν κάτι αναμενόμενο λόγω της σπουδαιότητας της υποθέσεως, του βάρους και των ευθυνών» τόνισε ο δικηγόρος του σταθμάρχη, Στέφανος Παντζαρτζίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο κατηγορούμενος είπε τα πάντα: Τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του ή όχι».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content