Τέμπη: «Αν έχεις φύγει συγγνώμη και σ’ αγαπώ» – σημείωμα στον σταθμό Θεσσαλονίκης

Κόσμος αφήνει λουλούδια, κεριά και γράμματα στο κτήριο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Στο πένθος έχει βυθίσει όλη την ελληνική κοινωνία η τραγωδία των Τεμπών. Άνθρωποι που έχουν συγκλονιστεί από το τραγικό δυστύχημα που άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, πηγαίνουν στο κτήριο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής στα θύματα.

Αφήνουν εκεί κεριά, λουλούδια και σημειώματα για τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας που πέθαναν ή εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η ατμόσφαιρα εντός του κτιρίου του ΟΣΕ είναι πένθιμη και κατανυκτική και ανάμεσα στα πολλά σημειώματα ξεχωρίζει ένα μικρό γράμμα που, σύμφωνα με το thesstoday, έγραψε οικείο πρόσωπο ενός εκ των επιβατών που ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

«Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου κι αν είσαι» γράφει απευθυνόμενο προς τον αγνοούμενο επιβάτη του μοιραίου τρένου.
Γεραπετρίτης: Συγγνώμη από τις οικογένειες

Συγγνώμη από τις οικογένειες των ανθρώπων που σκοτώθηκαν μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ζήτησε ο νέος υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος κάνοντας μια συνολική αυτοκριτική», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Γεραπετρίτης που ανέλαβε τη θέση μετά την παραίτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content