Ταϊλάνδη: Βρήκαν Γερμανό μεγιστάνα τεμαχισμένο σε καταψύκτη-video

Το πτώμα ενός Γερμανού μεγιστάνα ακινήτων, βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε έναν καταψύκτη σε ενοικιαζόμενο σπίτι στην Ταϊλάνδη

Το πτώμα ενός 62χρονου Γερμανού μεγιστάνα από τον χώρο των ακινήτων που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε έναν καταψύκτη σε ενοικιαζόμενο σπίτι στην Ταϊλάνδη.

Ο Hans Peter Mack αγνοούνταν από τις 4 Ιουλίου, όταν η 24χρονη Ταϊλανδή σύζυγός του είπε ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι από μια επαγγελματική συνάντηση, σύμφωνα με την Bangkok Post.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει ότι την ημέρα της εξαφάνισής του είχαν κανονίσει να βγουν για δείπνο αλλά ο 62χρονος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού και όταν εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του έστειλε μηνύματα δεν έλαβε καμία απάντηση. Τελικά η σύζυγός του έλαβε ένα μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο στις 10 το βράδυ στο οποίο ανέφερε ότι ήταν σε ραντεβού με πελάτη μόνο που κατά την ίδια στα 5 χρόνια σχέσης τους δεν της είχε στείλει ποτέ SMS.

Τα μέλη της σορού του Mack βρέθηκαν σε καταψύκτη που βρισκόταν σε σπίτι στην περιοχή Πατάγια, το οποίο φέρεται να νοίκιαζε Γερμανός φίλος

του 62χρονου μεγιστάνα.

Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης του 62χρονου Γερμανού έφτασαν στον καταψύκτη μετά από βίντεο στο οποίο είχε καταγραφεί ο καταψύκτης  να μεταφέρεται σε ένα φορτηγάκι από άτομα που φαίνονταν να ήταν ξένοι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Pattaya News.

Γείτονας του Γερμανού μεγιστάνα δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ένας Γερμανός ονόματι Όλαφ και μια Γερμανίδα με κινητικά προβλήματα ζούσαν για τρεις μήνες στο εν λόγω σπίτι και ήταν συνεργάτες του 62χρονου μεγιστάνα. Τα δύο πρόσωπα αυτά έχουν ήδη προσαχθεί και ανακρίνονται μαζί με έναν τρίτο Γερμανό, με την αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο στην υπόθεση αυτή να εμπλέκονται και Ταϊλανδοί.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr