Συστηματικοί έλεγχοι με (8) συλλήψεις για ναρκωτικά στην Στερεά Ελλάδα

(8) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων οι πέντε ημεδαποί και οι τρεις αλλοδαποί, σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας (3 άτομα), της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (3 άτομα) και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (2 άτομα).

Ειδικότερα, σε τέσσερις (4) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν (147,4) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης και βουπρενορφίνης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr