ΣΥΡΙΖΑ: Για την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, την ΑΔΑΕ και τον κο Ανδρέα Κουτσούμπα

Συνέβη το πρωτοφανές. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξάρτητης αρχής, κ. Ράμμος, να ζητάει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να ενημερώσει, ως οφείλει, για τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η ΝΔ δια της πλειοψηφίας των μελών της στην Επιτροπή να το απαγορεύει.

Οι βουλευτές της πλειοψηφίας δηλώνουν «όλα στο φως» αλλά στην πράξη οδηγούν όλα στο σκοτάδι.

Το ερώτημα είναι αν τέτοιοι είναι ή τέτοιους τους έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Ανδρέας Κουτσούμπας, που έχουν εκχωρήσει την πολιτική τους υπόσταση σαν λευκή επιταγή στον κ. Μητσοτάκη, για να την εξαργυρώνει ως εκτροπή και ανωμαλία. Αυτό θέλετε κ. Κουτσούμπα;

Δυστυχώς για τους δύστυχους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στην Επιτροπή, σήμερα ο κ. Ράμμος έπραξε όσα όριζε ο νόμος που μόνοι τους ψηφίσανε πριν λίγες μέρες….

Η δημοκρατία και οι θεσμοί είναι ισχυροί σ’ αυτόν τον τόπο. Δεν θα επιτρέψουμε την κατάλυσή τους από ένα εγκληματικό δίκτυο που λειτουργούσε εντός του Μεγάρου Μαξίμου και καθοδηγούνταν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και μερικούς πρόθυμους να το συγκαλύψουν.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, η αλήθεια πια δεν μπορεί να κρυφτεί ότι και να κάνει η κυβερνητική πλειοψηφία.

Το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της συγκάλυψης. Η Δημοκρατία θα νικήσει.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content