Συνέλευση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας: Δείτε το λόγο που την έκανε τόσο ξεχωριστή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/05/2024 στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας σε οικογενειακό κλίμα, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας , παρουσία μελών της Ενώσεως, του Νομικού Συμβούλου της Ενώσεως κ. Λάγου Γεωργίου, του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ κ. Nikos Triantafillis και του Δ/ντή της Δ.Α. Βοιωτίας Ταξιάρχου Μπακούμη Ηλία.

Εκτός των καταστατικά προβλεπόμενων διαδικασιών η σημερινή Γενική Συνέλευση ήταν ξεχωριστή διότι πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα.

Υλοποιήθηκε για πρώτη φορά η ομόφωνη απόφαση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία προβλέπει στο εξής την απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης εκ μέρους της Ενώσεώς μας προς τους συναδέλφους οι οποίοι αποστρατεύονται, με τη συμβολική απονομή αναμνηστικής πλακέτας.

Δυστυχώς η Υπηρεσία και κατ’ επέκταση η Πολιτεία, την οποία υπηρέτησαν επί σειρά ετών οι προς αποστρατεία συνάδελφοί μας, δεν έχουν προβλέψει μέχρι σήμερα μια συμβολική έστω έκφραση ευγνωμοσύνης για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά τους.

Εδώ έρχεται η Ένωσή μας να αναπληρώσει το κενό και με την απονομή τιμητικής πλακέτας συγχαίρει όλους αυτούς που υπηρέτησαν το Σώμα και το κοινωνικό σύνολο πολλές φορές βάζοντας σε δεύτερη μοίρα ακόμη και τις ίδιες τις Οικογένειές τους.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, η δεύτερή τους Οικογένεια κλίνει ευλαβικά το γόνυ εμπρός τους.

Τα δάκρυα χαράς στα μάτια τους είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς που συνεχίζουμε το έργο τους στο δρόμο που οι ίδιοι χάραξαν.
Το περασμένο έτος ήταν διδακτικό για όλους μας.

Οι προκλήσεις πολλές και οι απαιτήσεις ακόμη περισσότερες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των ανωτέρω η αδιάρρηκτη ενότητα την οποία οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού. Και αυτό θα γίνει με κάθε κόστος . ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr