Συνεχίζεται το… «πάμε και όπου βγει» στα τρένα – Νέα ντοκουμέντα

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το «μπάχαλο» που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να επικρατεί στους σιδηροδρόμους, μόλις τρεις εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τραγικό απολογισμό 57 θανάτους.

Οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι χτες ξεκίνησαν για πρώτη μέρα μετά το τραγικό δυστύχημα και συνεχίζει το μότο «πάμε και όπου βγει». Με βάση αυτό το μότο, νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας που γεννούν απορίες τι έχει αλλάξει από την μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό συμβάν.

Προφανώς και είναι αδύνατο, λάθη, παραλείψεις και παθογένειες δεκαετιών να λυθούν μέσα σε 20 μέρες αλλά, οι καταγγελίες που γεννούν ζητήματα ασφαλείας συνεχίζονται.

Σήμερα πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας, με νέα του ανάρτηση, αποκαλύπτει το μπάχαλο στο δοκιμαστικό δρομολόγιο Ειδομένης.
Τα έγγραφα που δίνει στη δημοσιότητα καταγράφουν ότι στη γραμμή έχουν εντοπιστεί χόρτα, υπάρχουν σβηστά σήματα και τυφλά σημεία, ενώ η επικοινωνία είναι κακή έως ανύπαρκτη.

Την ίδια ώρα τα χειρόγραφα σημειώματα παραμένουν. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι η φωτογραφία με το Δελτίο Ειδοποίησης το οποίο είναι χειρόγραφο. Παρά τις καταγγελίες και τις ανησυχίες των μηχανοδηγών η γραμμή χαρακτηρίστηκε «λειτουργική».

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content