Συνάντηση υπουργού Προστασίας Πολίτη με τον Βουλευτή Λευτέρη Κτιστάκη και τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου

Στις 22 Νοεμβρίου 2023, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου, πραγματοποίησε μια σημαντική συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, και τον Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Λευτέρη Κτιστάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση και η από κοινού λήψη αποφάσεων σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών.

Ένα κεντρικό θέμα της συνάντησης αφορούσε το υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα της Θήβας, καθώς και τις επιπτώσεις αυτής της κατάστασης στη λειτουργικότητα της Υπηρεσίας. Η συζήτηση εντάθηκε με αφορμή ένα πρόσφατο τραγικό περιστατικό στην περιοχή, το οποίο επισήμανε την ανάγκη για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας μεταξύ των πολιτών.

Μετά από εκτενή συζήτηση και ανάλυση διάφορων ζητημάτων, ο Υπουργός δεσμεύτηκε να προχωρήσει στην ενίσχυση του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος με επιπλέον 10 άτομα. Επίσης, ανέλαβε την υπόσχεση να εξετάσει την πιθανότητα ενίσχυσης της Υπηρεσίας με ειδικές επιχειρησιακές ομάδες ΟΠΚΕ, στοχεύοντας στην αύξηση της λειτουργικότητας και της ευελιξίας, καθώς και στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων εξέφρασε την ικανοποίησή του από την διεξαγωγή της συνάντησης και αναμένει την υλοποίηση των δεσμεύσεων, υπογραμμίζοντας την κομβική σημασία της ασφάλειας των πολιτών στην περιοχή.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content