Συνάντηση Φανής Παπαθωμά με Γεώργιο Μουλκιώτη για αγροτικά θέματα

Προγραμματισμένη συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Βοιωτίας, Γιώργου Μουλκιώτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10-04-2023 στην Π.Ε. Βοιωτίας.

Ο κ. Μουλκιώτης μετέφερε κυρίως την αγωνία των αγροτών για την πορεία της άρδευσης του Κωπαΐδικού πεδίου την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο.

Παρουσία υπηρεσιακών της Π.Ε. Βοιωτίας, η Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε κρίσιμα θέματα όπως η άρδευση του 2023 της Κωπαΐδας καθώς και στα έργα υποδομών τα οποία πραγματοποιήθηκαν και είναι σε εξέλιξη.
Επεσήμανε την προσπάθεια την οποία καταβάλλεται με συγκεκριμένες ενέργειες, έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε μια ομαλή αρδευτική περίοδο ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα τα οποία απασχολούν τους αγρότες μας, σε σχέση με τις φετινές κλιματολογικές αλλαγές.

«Είναι όλα αυτά τα έργα, μικρά και μεγάλα, που ετοιμάσαμε και ετοιμάζουμε στο κάμπο μας κι αποδίδουν τώρα, καθώς και η απόλυτη ετοιμότητα των υπηρεσιακών μας, τα οποία μας επιτρέπουν να έχουμε την πεποίθηση ότι στη νέα αρδευτική περίοδο, οι αγρότες μας θα ποτίσουν, όπως και κάθε χρόνο», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content