Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ.Καραμάνη με τον Μητροπολίτη Θηβών, Λιβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιο

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λιβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιο

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Γεώργιο Λιανό, Βασίλη Ιωαννίδη και Νότη Αγνιάδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αθανάσιο Καραμάνη συναντήθηκαν σήμερα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ.κ. Γεώργιο με τον οποίο είχαν μια δημιουργική συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα για θέματα συνεργασίας του Δήμου και της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του τρούλου του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας στο Κάστρο της Λιβαδειάς, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών που υποστηρίζει και η Εκκλησία, και για την πλήρη συνεννόηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Λάππα (Παλιό Νοσοκομείο). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκε στον Σεβασμιώτατο η μελέτη φωτοδότησης της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία σύντομα θα μπει σε διαδικασία δημοπράτησης.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content