Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη με εκπροσώπους Σωματείου Καθαριστριών και Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με εκπροσώπους του Σωματείου Καθαριστριών και Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Επαρχίας Λιβαδειάς.

Οι εκπρόσωποι του Σωματείου ευχήθηκαν στον Δήμαρχο καλή και δημιουργική χρονιά και τον ενημέρωσαν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για την επίσκεψή τους και υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι το έργο που προσφέρουν, ώστε οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μας μονάδων να απολαμβάνουν την εκπαίδευσή τους σε ένα καθαρό σχολικό περιβάλλον.  Δεσμεύτηκε, όταν το επιτρέψουν τα οικονομικά του Δήμου, να εξετάσει τη δυνατότητα επέκτασης των συμβάσεων τους από 3ωρη απασχόληση σε 6ώρη.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Σωματείου δώρισαν μια εικόνα της Παναγίας στον Δήμαρχο με την ευχή να του δίνει δύναμη στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content