Συνάντηση Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργο Ντασιώτη

Συνάντηση Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργου Αραπίτσα με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργο Ντασιώτη

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γιώργος Αράπιτσας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Γιώργο Ντασιώτη στο πλαίσιο των αναγκαίων τακτικών επαφών μεταξύ των θεσμικών οργάνων της αυτοδιοίκησης με στόχο τη συνεργασία για την  επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες.

Έγινε εκτενής αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, την πρόοδο των εργασιών στα κτήρια  που θα στεγάσουν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί στην περιοχή μας και πιθανές λύσεις για την υποστήριξή τους, εν όψει και της κρίσιμης αρδευτικής περιόδου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν τα συνεχιζόμενα έργα στην περιοχή, με έμφαση στην πρόοδο και τις ανάγκες για περαιτέρω βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, καθώς επίσης και για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα  Στερεά Ελλάδα 2021-2027.

Αναλύθηκαν οι προγραμματισμένες πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις για το επόμενο εξάμηνο και πιθανές συνεργασίες με την αντιπεριφέρεια για την επιτυχή διεξαγωγή τους.

Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στενή τους συνεργασία προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης της περιοχής.

 

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content