Συναγερμός για εξαφάνιση 56χρονου από την Βοιωτία (Βρέθηκε)

ΒΡΕΘΗΚΕ ο 57χρονος Πανουργιάς Κωνσταντίνου από τα Σκούρτα Βοιωτίας.

Missing Alert για την εξαφάνιση του Πανουργιά Κωνσταντίνου, 56 ετών από τα Σκούρτα Βοιωτίας, εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Πανουργιάς Κωνσταντίνος, εξαφανίστηκε στις 19 Μαρτίου 2024 και το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε , 22/3 κατόπιν εισαγγελικής εντολής, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, καθώς – όπως επισημαίνεται ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Ο Πανουργιάς Κωνσταντίνος έχει ύψος 1.91 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε δερμάτινο μπουφάν, γκρι ριγέ μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με το αυτοκίνητό του, μάρκας ΚΙΑ Sportage, κόκκινου χρώματος και αριθμό κυκλοφορίας ΒΙΡ 2389».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content