Συμμετοχή του A.O. Μελισσοχωρίου στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Βοιωτίας ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ – 2023 2024

“Η νέα χρονιά θα μας βρει επισήμως σε αγωνιστική δράση.
Το ΔΣ του αθλητικού ομίλου Mελισσοχωριου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Βοιωτίας ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ – 2023 2024.
Η ομάδα μας βρέθηκε σε ένα πρωτοφανής αδιέξοδο με το ζήτημα του Μητρώου παρόλο τις άκαρπες ενέργειες έπειτα από την απόρριψη της συμμετοχής μας στο Πρωτάθλημα η Διοίκηση πήρε την απόφαση να διεκδικήσει το μέγιστο για τους παίκτες της ομάδας και την ιστορία της.
Να ευχαριστήσουμε θερμά την δικηγόρο αθλητικού δικαίου Doxa Tsagkaraki η οποία ανέλαβε την υπόθεση και κάνοντας τις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατάφερε το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε η ομάδα και οι παίκτες να παραμείνουν στην αγωνιστική δράση.
Επίσης να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΒ και τον πρόεδρο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΑΣ που ήταν σε συνεχή επικοινωνία και σε απόλυτη συνεργασία μαζί μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παίκτες μας που έπειτα από την τεράστια αναμονή έμειναν μέχρι τελευταία στιγμή στην ομάδα και μαζί θα συνεχίσουμε αυτήν την σεζόν με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο σκοπός της ομάδας ο στόχος και η θέληση είναι να υπάρχει αθλητισμός σε κάθε χωριό να γίνονται νέες υποδομές και τα νέα παιδιά να βρίσκουν χώρους άθλησης καθημερινά.”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content