Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Στερεά Ελλάδα

(12) συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Δώδεκα (12) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων έντεκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου (5 άτομα), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (2 άτομα), της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας (2 άτομα), της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς  (1 άτομο), της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών (1 άτομο) και του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας (1 άτομο).

Ειδικότερα, σε (8) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, της ναρκωτικής ουσίας SHISHA, ναρκωτικά δισκία, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τρίφτης κάνναβης, καθώς και συσκευή και τσιγαρόχαρτα, πρόσφορα για την κατασκευή αυτοσχέδιων τσιγάρων κάνναβης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content