Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Θήβα, Λιβαδειά και Χαλκίδα

4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας (Λιβαδειά, Θήβα) και της Εύβοιας (Χαλκίδα), μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας. 

Ειδικότερα, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν συνολικά τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (80) εκατοστών, καθώς και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.   

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content