Στυλιανός Πανάγαινας: Mια δυναμική και αφοσιωμένη φωνή για τη Στερεά Ελλάδα

Ο Στυλιανός Πανάγαινας: Η Υπόσχομενη Φωνή για τη Στερεά Ελλάδα

Ο Στυλιανός Πανάγαινας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μαρκόπουλου “ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,” αναδεικνύεται ως μια δυναμική και αφοσιωμένη φωνή που θα εκπροσωπήσει τη Στερεά Ελλάδα στην περιφερειακή διακυβέρνηση.

Με πολυετή εμπειρία εργασίας στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θήβας και ως υπεύθυνος πύλης ΟΣΔΕ της ΕΑΣ Θήβας, ο Στυλιανός Πανάγαιναςέχει αποδείξει την ικανότητά του να διαχειρίζεται σύνθετα θέματα και να εργάζεται για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Ως γεωπόνος τεχνικός διευθυντής της ΕΑΣ Θήβας, έχει συμβάλει στην επίτευξη των αγροτικών στόχων μας και την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας.

Είναι ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, με έντονη δέσμευση στην κοινότητά μας. Είναι μόνιμος κάτοικος της Θήβας και έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Στυλιανός Πανάγαινας ζητά την υποστήριξή σας στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, προτείνοντας μια ομάδα υπηρεσιών που θα προωθήσουν την ανάπτυξη, την ευημερία και την αειφορία της Στερεάς Ελλάδας.

Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο 6945337692 για να μάθετε περισσότερα και να συμμετάσχετε ενεργά στην καμπάνια του για μια καλύτερη και πιο δυναμική Στερεά Ελλάδα. Ο Στυλιανός Πανάγαινας είναι η φωνή που χρειάζεται η περιφέρειά μας για ένα λαμπρό μέλλον.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content