Στην Διεθνή Έκθεση Γενικού Τουρισμού “IMTM 2023”, στο Ισραήλ, το Επιμελητήριο Εύβοιας

Στην Διεθνή Έκθεση Γενικού Τουρισμού “IMTM 2023”, που έλαβε χώρα στο Ισραήλ (Τελ Αβίβ), στις 14 & 15 Φεβρουαρίου εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Εύβοιας ο Α΄ Αντιπροέδρος Νικόλαος Μώρος και η Υπεύθυνη του Φορέα σε θέματα Τουρισμού Παρασκευή Μπουραντά.

Σε μια αγορά που αποτελεί εκ των βασικότερων επιλογών τα τελευταία χρόνια για το Επιμελητήριο και στην οποία ήδη έχουν τεθεί σταθερές βάσεις συνεργασιών, οι εκπρόσωποι του Φορέα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το γραφείο του ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ παρουσίασαν το διακριτό τουριστικό προϊόν της Εύβοιας και της Σκύρου μέσα από διάφορες δράσεις και μια σειρά στοχευμένων Β2Β συναντήσεων, με άμεσα αποτελέσματα την επίτευξη πολλών συμφωνιών.

Πέραν των ανωτέρω ο Νικόλαος Μώρος και η Παρασκευή Μπουραντά πραγματοποιήσαν συνάντηση με τον Προέδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου του Τελ Αβίβ και εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας του Ισραήλ, με επίκεντρο της συζήτησης τη διοργάνωση του αγώνα ανοικτής θαλάσσης EVIA ISLAND REGATTA 2023.

Άξια αναφοράς είναι η παρουσία στο περίπτερό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο φιλοξενήθηκε η ευβοϊκή αντιπροσωπεία, της Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Χρυσής Ολυμπιονίκης Βούλας Πατουλίδου. Επίσης για άλλη μία φορά η παρουσία του θρύλου παλαίμαχου μπασκετμπολίστα της Μαϊάμι Tel Aviv, Doron Jamchy.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content