Στερεά Ελλάδα: Συλλήψεις για ρευματοκλοπές

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες σε οικισμό ευρύτερης περιοχής της Λαμίας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν (3) άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος 

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες (27-05-2024) το πρωί, σε οικισμό ευρύτερης περιοχής της Λαμίας Φθιώτιδας.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία είχε ως στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και ειδικότερα την καταπολέμηση των ρευματοκλοπών,  συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (30) άτομα, προσήχθησαν και συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ αρμόδιο κλιμάκιο του Τεχνικού Τομέα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Λαμίας που κλήθηκε και παρέστη στην επιχείρηση, προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ οι δράσεις αυτές που έχουν ως σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content