Στερεά Ελλάδα: Η ΕΛ.ΑΣ. προσφέρει στον συνάνθρωπο στα πλαίσια των Εορτών – φώτο

Κοινωνικές δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και των Αστυνομικών Διευθύνσεών της, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας & ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας, επισκέφτηκαν τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Σπερχειάδας και Στυλίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, καθώς επίσης και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, παραδίδοντας είδη πρώτης ανάγκης

Οι επισκέψεις στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, έγιναν παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κκ Συμεών, ο οποίος ευχαρίστησε το αστυνομικό προσωπικό για τη ανιδιοτελή του προσφορά

Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας & Φωκίδας

Η Ελληνική Αστυνομία, που όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Εορταστικής περιόδου, αλλά συνεχώς, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας, με σκοπό την προστασία της ζωής και των εννόμων αγαθών των πολιτών

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και πρώτης ανάγκης, κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα. 

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό προσωπικό όλων των Διευθύνσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κκ Συμεών, συνοδευόμενος και από τον Αναπλ. Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ Ιωάννη, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» Σπερχειάδας και «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» Στυλίδος, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Σταματέλλος, παρέδωσε είδη – αγαθά πρώτης ανάγκης, στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης, παρέδωσε είδη – αγαθά πρώτης ανάγκης και είδη ένδυσης, στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας στην Άμφισσα.

Τέλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης, παρέδωσε είδη – αγαθά πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, στο Γηροκομείο Θηβών.

Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Αστυνομία, παράλληλα με τον καθημερινό και επίμονο αγώνα για την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας, προσπαθεί να σταθεί, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η Υπηρεσία μας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους τους συμπολίτες της Περιφέρειάς μας, αλλά και σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ασφάλεια.  

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content