Σρι Λάνκα: Αφαίρεσαν καλώδιο από το πέος 17χρονου

Μια ασυνήθιστη επέμβαση πραγματοποίησαν χειρούργοι στη Σρι Λάνκα. Ειδικότερα αφαίρεσαν καλώδιο 20 εκατοστών από το πέος ενός 17χρονου ο οποίος πάσχοντας από μαζοχιστική παραφιλική διαταραχή χρησιμοποίησε το αντικείμενο για να αυνανιστεί.

Ο 17χρονος έβαζε το καλώδιο στο στόμιο της ουρήθρας του όμως κάποια στιγμή το ώθησε πιο βαθιά με αποτέλεσμα αυτό να φτάσει στην ουροδόχο κύστη. Μετά από 9 μέρες έντονων πόνων και δυσκολιών στην ούρηση ο 17χρονος απευθύνθηκε σε εξειδικευμένους γιατρούς.

Σε αυτούς ανέφερε πως χρησιμοποιούσε το καλώδιο για να αυνανίζεται έως 3 φορές την ημέρα τα τελευταία 2 χρόνια. Ενώ γνώριζε την επικινδυνότητα της πράξης και ήθελε να τη διακόψει κατέληγε να την κάνει πιο συχνά. Και αυτό διότι πάσχει από μία διαταραχή που ονομάζεται πολυεμβολοκοιλομανία και σύμφωνα με την οποία άνθρωποι βάζουν διάφορα αντικείμενα στις οπές τους σώματός για να ικανοποιηθούν σεξουαλικά.

Ο 17χρονος ανέφερε στους γιατρούς πως είχε υποστεί και παλαιότερα ένα περιστατικό απόφραξης της ουρήθρας του από το καλώδιο που είχε ξεπεράσει μόνος του. Ανέφερε επιπλέον ότι είχε μάθει για την τεχνική εισαγωγής καλωδίου στην ουρήθρα από μία εφαρμογή στο κινητό.

Οι γιατροί αφού διεπίστωσαν πως ο νεαρός δεν πάσχει από κάποια ψυχική νόσο και δεν κάνει χρήση ναρκωτικών προέβησαν σε χειρουργική επέμβαση δια της μεθόδου της κυστεοσκόπησης με γενική αναισθησία. Έπειτα αυτός παρακολούθησε μαθήματα σεξουαλικής αγωγής καθώς και συνεδρίες γνωστικής και συμπεριφορικής θεραπείας.

news247

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content