Σπύρος Νικολάου: “Τελειώνει ένα ταξίδι 17 ετών αυτοδιοικητικής εμπειρίας”

“Φίλες & Φίλοι,

Στη ζωή μας όλα τα καλά έχουν ΑΡΧΗ και ΤΕΛΟΣ.

Έτσι και το καλό που λέγεται ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ για μένα τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Τελειώνει ένα ταξίδι 17 ετών αυτοδιοικητικής εμπειρίας,το οποίο με συμπλήρωσε σαν ΑΝΘΡΩΠΟ και σαν ΠΟΛΙΤΗ,μου προσέφερε και πολλές γνωριμίες-φιλίες με αξιόλογους ανθρώπους με συναίσθηση καθήκοντος και βούληση για προσφορά.

Αυτό είναι τελικά και το κέρδος της ενασχόλησης με τα κοινά,ιδιαίτερα δε με την αυτοδιοίκηση,η οποία είναι η πεμπτουσία της πολιτικής.

Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ΔΗΛΩΣΑ στον Περιφερειάρχη ότι δεν θα είμαι υποψήφιος,κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο ΚΕΦΑΛΑΙΟ,μια όμορφη ΔΙΑΔΡΟΜΗ,όπου υπηρέτησα 17 χρόνια με αφοσίωση,υπευθυνότητα,διαφάνεια και κυρίως με αξιοπρέπεια,τηρώντας και εφαρμόζοντας,με θρησκευτική ευλάβεια όλες τις Αρετές,ως επικεφαλής,σε όλες τις θέσεις που ανέλαβα.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να πω ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:

•Σε όλους τους συνεργάτες μου και υπαλλήλους του Δήμου Θηβαίων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

•Στον Περιφερειάρχη κ.Φάνη Σπανό,για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω,κλείνοντας τη θητεία μου στην Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειάς μας.

•Σε όλους τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων,που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν να διοικήσω επί 9 χρόνια ως Δήμαρχος.

•Σε όλους τους πολίτες της Βοιωτίας,που μου έδωσαν την ευκαιρία να υπηρετήσω στο Β’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, να ευχαριστήσω τον Θεό,που με αξίωσε να φύγω με ΥΓΕΙΑ και ένα ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια μου(τη γυναίκα μου Βούλα,τα 3 παιδιά μου Γεωργία-Ιουλία-Βαγγέλη,τον εγγονό μου Λουκά,τους γαμπρούς μου Γιώργο και Κωνσταντίνο και τη νύφη μου Χριστίνα),που με βοήθησαν και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας,εύχομαι στις νέες Αρχές Δημοτική και Περιφερειακή, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ & ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ την περίοδο 2024-2029,για το καλό των Πολιτών,του Δήμου και της Περιφέρειας.

Σας αποχαιρετώ με πολύ σεβασμό,αλλά κυρίως με πολύ ΑΓΑΠΗ (πραγματική),από την καρδιά μου,ότι καλύτερο στη ζωή σας και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΕΣ.

Ευχαριστώ για όλα!

Σπύρος Νικολάου”

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content
Click to Hide Advanced Floating Content