Σπύρος Μπιμπίλας: Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος

O Σπύρος Μπιμπίλας θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο ηθοποιός ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές αλλά το κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

«Εγώ είμαι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μικρό κόμμα, αν βγει βγήκε. Ήμουνα και στις προηγούμενες εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα πτυχία των καλλιτεχνών: «είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα που ο ένας το μεταθέτει στον άλλον. Όμως τώρα έγινε αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο έβαλε ταφόπλακα και λέει “εσείς είστε απόφοιτοι Λυκείου”. Εμείς δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό. Το υπουργείο Πολιτισμού έχει έρθει σε κόντρα με το υπουργείο Παιδείας γιατί το πρώτο δίνει τα πτυχία στις δραματικές σχολές. Εμείς την κυρία Κεραμέως την παρακαλάμε να τη δούμε χρόνια και στέλνει άλλους στις συναντήσεις. Την κυρία Μενδώνη και τον κύριο Γιατρομανωλάκη βλέπουμε».

«Εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ αυτή την στιγμή είναι άνθρωποι απ’ όλα τα κόμματα. Ακόμα και ηθοποιοί που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, είναι εναντίον του διατάγματος και προσπαθούν να επηρεάσουν ανθρώπους από τη Νέα Δημοκρατία και δεν μπορούν. Γιατί δεν ακούν λοιπόν τους δικούς τους; Δεν κατηγορούμε αυτή την κυβέρνηση μόνο, όλες οι προηγούμενες» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content