Σκύλος περίμενε υπομονετικά τον απεγκλωβισμό του από κανάλι της ΕΥΔΑΠ κοντά στη Θήβα

Ο σκυλάκος αφυδατωμένος και υποσιτισμένος περίμενε μέρες μέσα σε κανάλι της ΕΥΔΑΠ από Ελαιώνα προς Άρμα κάποιον για να τον σώσει.

Τον μικρό φίλο είχε δει αναγνώστης του www.zoosos.gr στο οποίο απέστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες. Του έδωσε νερό και φαγητό και ενημέρωσε αρμοδίως.

Το θέμα κοινοποιήθηκε και στη δημοσιογραφική ομάδα του tvstar.gr η οποία ξεκίνησε αμέσως να διερευνά τη διάσωση του σκυλιού.

Να σημειωθεί ότι το κανάλι είχε βάθος 4μ, ύψος απαγορευτικό για έναν σκύλο ώστε να απεγκλωβιστεί από μόνος του, ενώ ανά πάσα στιγμή κινδύνευε με πνιγμό αν γέμιζε με νερό.

Κατόπιν επικοινωνίας με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, Περικλή Κουλκουβίνη, ο οποίος έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για την κατάσταση και διάσωση του σκυλιού, έγινε γνωστό πως πυροσβέστες από τη Θήβα τον απεγκλώβισαν σήμερα Πέμπτη στις 10 περίπου το πρωί.

Τον παρέλαβε ο φιλοζωικός σύλλογος του δήμου Τανάγρας και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική σε ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Ο μικρός είναι καλά στην υγεία του αλλά πεινάει πάρα πολύ…!!

Clickable image
Clickable image
e-sterea-white

Η ενημέρωση στη Στερεά Ελλάδα

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content