Σεμινάριο Α’ Βοηθειών από τους διασώστες ΕΚΑΒ Θήβας, στις Πλαταιές

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών από τους διασώστες ΕΚΑΒ Θήβας, στις Πλαταιές

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στο κτίριο του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Πλαταιών Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο Α’ Βοηθειών, από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Θήβας, κκ. Τίτο Πουλή & Σοφία Αργυρίου (τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες γνώσεις που μας προσέφεραν).

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Πλαταιών, καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταιών “Ωερόη”.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μαγαζιά “Cool Cafe” του κ. Σπύρου Σοφού & ” Καφενείο Γαρδένια” του κ. Πέτρου Ραχούτη για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών για τους συμμετέχοντες.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και τα πρατήρια άρτου “Bakeshop – Bread and More” της κ. Μάγδας Σωτήρχου & “Το Φουρνάκι” της κ. Αντιγόνης Κακοσαίου, για την προσφορά τοστ.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά και τους δασκάλους του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Πλαταιών, που μας παρείχαν τον χώρο του Σχολείου για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

Υ.Γ.: Γνωστοποιούμε ότι στις Πλαταιές είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε 2 απινιδωτές (ΑΕΑ), καθώς και έναν ικανοποιητικό αριθμό ανανηπτών.

Έλενα Παπαγεωργίου

© 2023 – E-Sterea.gr

e-sterea.gr
Click to Hide Advanced Floating Content